Elev-og foreldresamtaler VG1

Velkommen til elev- og foreldresamtaler for VG1 4. og 5. desember kl. 18.00 - 21.30

Alle vil få anledning til samtale med kontaktlærer og faglærere. Elevene har fått med seg lappen Elev- og foreldresamtale VG1 hjem. Fyll ut denne lappen for å melde fra om dere kommer eller ikke. Tidspunkt for foreldresamtalene er mellom kl 18.00 og 21.30. Dere vil, når vi har fått beskjed om hvor mange som kommer, bli satt opp på en fast tid med kontaktlærar. Denne tidsoversikta vil dere få i starten av uke 49. Gi beskjed om dere ønsker å komme tidlig eller seint, så vil vi prøve å tilpasse dette. Dersom dere ønsker å bytte møtetid seinere, må dere bytte innbyrdes. Vi oppfordrer også å ta kontakt med faglærere, og vil gjerne ha melding om hvem dere ønser å prate med.

Det blir servert kaffe/te og frukt på personalrommet. Der vil dere også kunne få en uformell samtale med andre foreldre, ledelsen og rådgiverne.

Dersom det skulle være faglærere dere ikke får snakket med, ber vi om at dere tar kontakt med skolen senere, slik at vi kan få organisert dette på et annet tidspunkt.

Foreldre til elever i 1STA, 1STB og 1STC vil få en generell informasjon om valg av programfag kl 18.00 og kl 19.30 i KANTINA.

Vi vil også gjerne snakke med foreldre som har elevar med planer om å reise til utlandet etter Vg1. Dette blir kl. 19.00 i kantina og gjelder elever fra studieforberedende programområde  (ST, ID og MUA).

Publisert 23. november 2019, oppdatert 23. november 2019.